infidelitate

Cum a ajuns un bărbat să își înșele soția cu acordul ei: ”Vreau să îl văd fericit”

in Extern/Stiri online de

O prezentatoare din Marea Britanie și-a uimit audiența recent, când le-a împărtășit invitaților ei faptul că i-a permis soțului să aibă relații cu alte femei.

Saira Khan, o prezentatoare din Marea Britanie în vârstă de 46 de ani, a mărturisit la o emisiune TV faptul că i-a permis soțului ei să aibă relații intime cu alte femei. Motivul? Britanica nu mai are poftă de soț și nu vrea să priveze bărbatul de această plăcere. Saira este căsătorită cu Steven Hyde, ce deține afaceri în domeniul internetului, de 11 ani, însă de o perioadă de timp libidoul ei a scăzut.saira

”Am 46 de ani, am o viață agitată și doi copii. Sunt atât de fericită. Încă îmi iubesc soțul, aveam o viață sexuală excelentă, încă îmi place să ne mângâiem și să avem momente de tandrețe, însă pur și simplu nu mai am chef. Nu mai vreau. Mi-am pierdut de tot pofta și găsesc scuze de dimineața până seara”, s-a confesat Saira.

Prezentatoarea a continuat cu o declarație prin care și-a lăsat mască audiența. Aceasta a spus că a încercat să găsească toate scuzele posibile pentru a evita contactul cu Steve, până la un moment dat când i-a mărturisit că nu îl mai dorește și că, dacă vrea să fie satisfăcut, să meargă la altă femeie.

”Imediat ce intră pe ușă, intru în panică și îi spun că sunt obosită. Mi-e jenă să mărturisesc, dar l-am sfătuit să caute compania altei femei dacă vrea să-și satisfacă nevoia carnală. Vreau să-l văd fericit”, a adăugat Saira.

Saira s-a căsătorit cu Steve, în 2005, după o relație de trei ani. În 2008, prezentatoarea l-a adus pe lume pe Zachariah, un băiețel mult dorit, pentru care Saira a făcut multe și dureroase tratamente de fertilizare in vitro. Britanica a încercat puțin mai târziu să aibă un al doilea copil, prin același procedeu, însă toate tentativele au dat greș. În cele din urmă cuplul a adoptat o fetiță pe nume Amara, din Karachi, Pakistan.

sursa: unica.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Extern

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web