Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum a prezis familia Simpson atacul de la 11 septembrie, criza Ebola și candidatura lui Donald Trump

in Articole/Curiozitati/Extern

Familia Simpson a luat naștere în urmă cu 26 de ani din imaginația lui Matt Groening, un celebru desenator american premiat cu două premii Emmy. A câștigat milioane de fani în toată lumea prin personajele Homer, Marge, Lisa și Bart și mai ales prin scenele comice, astăzi fiind încă unul dintre cele mai bune seriale de comedie din lume. Dincolo de calitatea comediei, unele episoade par învăluite de mister ce par a scrie file în cartea lui Nostradamus.

Într-un episod din anul 1997 orașul simpsonilor, Springfield, se confruntă cu criza virusului Ebola. Marge ține o carte în mână pe care se poate observa cu claritate titlul ”George cel curios și virusul Ebola”, și o persoană pe pat , bolnavă și afectată de virus. La acea vreme Ebola era cunoscut ca fiind periculos, dar niciun indiciu nu transforma virusul într-o amenințare pentru omenire. În 2013 a izbucnit criza Ebola, ”pacientul zero” fiind considerat un copil din Guineea care a contactat virusul de la lilieci.ebola
În data de 14 ianuarie 1993, în cadrul episodului ”Marge vs. Monorail”, pe peretele de decor al unei săli de dans, este desenat un tablou care conturează perfect imaginea gemenilor prăbușindu-se după atacul terorist de la 11 septembrie 2001. atac 11De asemeni, în episodul ”Burt către viitor”, transmis în anul 2000, Lisa devine președinta USA și se confruntă cu o criza economică și falimentul Americii după ce Donald Trump a fost președinte. Până la data transmisiei episodului, Donald Trump nu a menționat niciodată că are intenții politice cu privire la șefia USA.trump
Șirul de preziceri continuă în număr destul de mare pentru a nu fi luat în seamă. De pildă, în martie 2015, Homer citește un ziar care pe prima pagină anunță că uraganul Consuela a fost oprit la granița Americii. Opt luni mai târziu, un uragan, numit Patricia, a lovit Mexicul, în același loc în care apărea știrea din ziarul lui Homer Simpson. huracanÎn 1995, în episodul ”Nunta Lisei”, viitorul soț al Lisei comunică prin intermediul unui smartwatch. Tehnologia a apărut în 2012. smartwachInternauții sunt de părere că toate acestea sun simple coincidențe, însă cei mai mulți sunt absolut convinși că serialul conține mesaje ascunse pentru ochii vigilenți, cauza și sursa lor rămânând încă necunoscută.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate