Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum a reuşit un şofer să scape de blocajul de la roată

in Curiozitati

Românul e inventiv. A demostrat-o încă o dată un şofer, în staţiunea Mamaia. El a găsit o metodă să scape de cadrul de fier pus de poliţia locală la roata maşinii sale după ce parcase neregulamentar.

152105_autogen_79383100

Un şofer care a parcat neregulamentar în staţiunea Mamaia (zona Cazino) a fost reperat de Poliţia Locală, iar autoturismul respectivului a fost încălţat cu o caracatiţă.

Ca să nu mai plătească amendă, bărbatul a găsit o metodă să-şi deblocheze roata. Omul, inventiv şi pregătit pentru situaţii de urgenţă, a scos autogenul din maşină, a tăiat caracatiţa şi… pe-aci ţi-e drumul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate