11218977_10153217653667266_8696664133061520946_n

Cum arata cel mai puternic om din lume in timpul liber! Muschii care au facut istorie

in Sport de

Polonezul era considerat cel mai puternic om de pe planeta la mijlocul anilor 2000, insa a decis sa renunte la acest sport si sa intre in MMA, acolo unde are un palmares destul de bun, de 9 victorii si 3 infrangeri.

cum-arata-mariusz-pudzianowski-atunci-cand-nu-urca-in-ring-muschii-care-au-facut-istorie-sunt-aproape

Acesta a mai redus din masa musculara ce i-a adus atatea titluri si succese in concursurile de Strongman, insa nici in ring nu arata rau. Intre meciuri insa, Pudzianowski este ceva mai slab decat in momentul in care urca in ring scrie sport.ro

Daca acesta lupta la 120 de kilograme, in afara meciurilor, Pudz scade aproape 10 kilograme, pe care le pune la loc in perioada de pregatire a meciului. Diferenta de musculatura este evidenta si in poza postata recent pe pagina sa de Facebook, in care bratele sunt mult mai mici decat de obicei.

cum-arata-mariusz-pudzianowski-atunci-cand-nu-urca-in-ring-muschii-care-au-facut-istorie-sunt-aproape_1

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Sport

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web