Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum arată moștenitoarea imperiului Dedeman. „Am un contract scris cu ea, prin care…”

in Articole

Dragoş Pavăl, principalul acționar al companiei Dedeman, care deține un spațiu comercial și în municipiul Satu Mare, are trei copii, dar spune că ţelul său principal nu este să le lase o moştenire, ci o educaţie.

Fiica acestuia, Karina Pavăl, nu este doar o apariţie extrem de atrăgătoare, ci îi şi calcă pe urme părintelui ei, în domeniul afacerilor.

„Fiica mea cea mare are 19 ani şi anul ăsta termină colegiul în Elveţia, iar apoi vrea să-şi continue studiile la Londra. Am un contract cu ea, prin care mi-a promis că după studii se întoarce acasă. E un contract scris, să ştiţi. Sigur, e simbolic, îl putem rupe oricând, dar ea o să-şi ţină cuvântul”, spunea plin de mândrie Dragoș Pavăl, în urmă cu câțiva ani.

În prezent, fiica multimilionarului român are 23 de ani şi este considerată, pe bună dreptate, cea mai bogată „partidă” din România.

Cu toate că este frumoasă foc, Karina nu a fost până acum surprinsă în prezenţa vreunui pretendent care să fi fost acceptat în familia Pavăl. Sursa: Satmareanul.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate