Cum arata soba uimitoare cu loc de dormit (FOTO)

in Diverse

Cu siguranță ai auzit de la bunici, de la prieteni sau din cărți despre cum iarna, la țară, pe vremuri oamenii obișnuiau să se încălzească la sobele lor, ba chiar să doarmă pe ele, dacă erau suficient de mari.

Dacă nu, sigur dormeau pisicile acolo. Ei bine, am dat peste o pensiune cehească amenajată tradițional, unde una dintre atracții e o generoasă sobă din sala de mese, care are, nici mai mult nici mai puțin, decât un pat de două persoane deasupra.

Soba a fost special concepută așa, cu loc de pat, și chiar se poate dormi acolo, deși în camerele pensiunii rustice există suficiente locuri de odihnă, căci sunt numeroase dormitoare. Dar ideea cu soba mi s-a părut tare faină, așa că merită să-ți spun despre ea. Dacă vrei să-ți faci o astfel de sobă ai nevoie de meșteri pricepuți, ca să o facă rezistentă și funcțională, să fie alimentată cu lemne și să ai atât loc de cuptor, cât și loc de gătit cu plită.

Ți-am mai scris eu despre sobe cu locuri de ședere, sobe decorate artistic sau despre cele cu plită, dar până acum nu dădusem de un model cu pat încorporat, ca să spun așa. Dacă vrei să vezi cum arată restul pensiunii poți vedea AICI, dar până atunci ți-am selectat doar imaginile cu soba care are pat. Sper să te inspire și pe tine!

Sursa: adelaparvu.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.