Cum poti deveni anonim pe internet. Metode de schimbare IP

in Informatica

Sunt numeroase metode de schimbare IP și acestea vă pot ajuta să vă protejați mai bine identitatea atunci când navigați pe internet sau când vreți să folosiți servicii disponibile doar în anumite țări.

Motivele pentru care ați apela la metode de schimbare IP sunt diverse. Foarte mulți oameni se folosesc de acestea pentru a-și ascunde locația, din moment ce majoritatea site-urilor colectează date în legătură cu utilizatorii lor pentru a le vinde ulterior. Majoritatea utilizatorilor din România, se folosesc de ele pentru a primi acces la servicii valabile doar în anumite țări, fiind restricționate în toate celelalte. Netflix și Hulu sunt doar câteva dintre acestea.

În funcție de riscurile pe care sunteți dispuși să vi le asumați, puteți apela la opțiunile prezentate mai jos, acestea fiind în prezent cele mai bune metode de schimbare IP.

Proxy-urile, una dintre metodele de schimbare IP

Un proxy este cea mai simplă și cea mai accesibilă metodă pentru a vă ascunde datele în timp ce navigați pe internet. În funcție de preferințe, acestea pot fi accesate prin două metode. Puteți introduce datele în browser-ul pe care îl folosiți sau puteți selecta un Web Proxy.

În cazul în care folosiți Firefox și vreți să vă folosiți de prima variantă, trebuie să accesați meniul, urmând a selecta apoi ”Options”, ”Advanced” și ”Connection Settings”. În dreptul Manual Proxy Configuration introduceți IP-ul, iar apoi portul respectiv. Utilizatorii de Chrome, în schimb, vor fi nevoiți să acceseze meniul, urmat de ”Options” și ”Change Proxy Settings”.

Dacă vreți să vă folosiți de Web Proxy-uri, nu trebuie decât să alegeți una dintre numeroasele opțiuni pe care le aveți la dispoziție online, precum HideMyAss sauYesProxy.net.

CITESTE MAI MULT AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*