step-feliz

Cum reacționează bărbații când le sunt atinse părțile intime în plină stradă? Un fotomodel a făcut un experiment pe 100 de bărbați| VIDEO

in Articole/Evenimente de

Step Feliz, una dintre femeile cele mai dorite de bărbații din Republica Dominicană a făcut un experiment pe 100 de indivizi pentru a le testa reacția în fața unui abuz comis de o femeie.

Tânăra a mers pe stradă și fiecare bărbat întâlnit a avut parte de o atingere neașteptată a părților intime. Dacă unii dintre subiecți s-au arătat doritori de mai mult, cei mai mulți au rămas surprinși de gestul fotomodelului, ba chiar au părut ușor iritați.

Step Feliz a realizat experimentul pentru a dovedi că și bărbații se simt la fel de jigniți precum femeile atunci când bărbații comit un astfel de abuz asupra lor. De asemenea, tânăra a dorit să răspundă cu aceeași monedă bunului său prieten Niti2Show, care s-a filmat atingând pe stradă 100 de femei.niti2show

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web