Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum să faci cea mai bună dulceață de dovleac. Vezi aici ingredientul surpriză

in Retete
INGREDIENTE
  • dovleac curatat 1000 g,
  • zahar tos 1000 g,
  • scortisoara praf 2 g,
  • zeama de lamaie 100 ml.

MOD DE PREPARARE

Dovleacul se curata de coaja si seminte, se taie cubulete, se pune intr-un vas incapator, se presara zaharul si se lasa la „odihna” peste noapte. A doua zi se pune la fiert, intr-un vas special ptr dulceata, la foc mic, cca 60 de minute. Se adauga praful de scortisoara si zeama de lamaie, lasandu-se la fiert inca 5 minute. Borcanele sterilizate se vor umple cu dulceata fierbinte, apoi se sigileaza si se lasa la „dunst” cald pana a doua zi.

Sursa: bucataras.ro

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Retete

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web