Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Cum se obtine si la ce foloseste „apa de piramida”

in Educational/Sanatate

energia-piramidei

Efectul de piramida a fost descoperit in urma cu 4.000 de ani de catre egipteni si incasi, care si-au ingropat mortii in asemenea zidiri, pe baza constatarii ca procesul descompunerii este mult incetinit inauntrul acestora.

Ulterior, s-a observat ca efectul de piramida are si alte influente favorabile: incarca materia cu energii pozitive, stimuleaza cimpurile bioenergetice, accelereaza procesul regenerarii celulare, incetineste inmultirea microbilor. Asa au aparut piramide pentru dezvoltarea intensiva a culturilor vegetale, prelungirea duratei de conservare a unor alimente si producerea apei de piramida, „apa vie” cum i se mai spune.

Tinind apa un timp in interiorul unei asemenea constructii, este incarcata cu un surplus de energie si, intr-o oarecare masura, dezinfectata. Astfel, apa devine un fel de remediu terapeutic, ajutind in ameliorarea si chiar vindecarea unor afectiuni.

Realizarea piramidei este relativ simpla. Se formeaza din sirma de cupru sau aluminiu, cu grosimea de 2-4 mm, un schelet piramidal cu laturile bazei si muchiile egale, dimensionate in asa fel incit volumul piramidei sa fie de 10 ori mai mare decit cel al apei pe care dorim sa o energizam. Lungimile muchiilor si laturilor bazei piramidei in raport de cantitatea de apa ce se doreste energizata sint urmatoarele: 35 cm pentru un litru, 40 cm la 2 l, 45 cm la 3 l, 50 cm la 4 l, 55 cm la 5 l, 60 cm la 6 l si se poate continua cu calculele in acest fel, adaugind cite 5 cm pentru fiecare litru. Mentionez ca, potrivit cercetarilor pe care le-am efectuat impreuna cu regretatul prof. dr. in stiinte medicale Ion Plesca, nu este nevoie de un „stilp” vertical central care sa porneasca din virful piramidei spre baza, asa cum sustin unii autori.

Apa supusa transformarii trebuie pusa in recipiente de sticla, ceramica sau lut ars, largi la gura. Acestea vor fi alese in asa fel incit distanta de la fundul vasului la suprafata apei sa depaseasca jumatate din inaltimea piramidei. Vom folosi apa curata de fintina sau de la robinet. In cazul celei din urma, trebuie sa stea 24 de ore intr-un vas pentru eliminarea clorului si chiar decantarea impuritatilor. Valoarea terapeutica sporeste daca intrebuintam pentru energizare apa purificata, apa argiloasa, fiarta, plata sau apa distilata. Sa nu uitam ca, prin acest procedeu, nu sint neutralizati poluantii chimici, ci, intr-o oarecare masura, doar unele microorganisme.

Inaintea punerii vasului in piramida, laturile acesteia se orienteaza pe directiile punctelor cardinale. Apa se tine sub piramida circa 24 de ore. Vasul poate fi acoperit cu hirtie. Nu vom folosi capace de metal, deoarece deturneaza energia captata prin intermediul piramidei. Apa energizata se pastreaza in sticle inchise cu dop. Valabilitatea este de doua saptamini la temperatura camerei si de o luna, la frigider.

Consumata in locul apei potabile, apa de piramida stimuleaza eliminarea toxinelor, activeaza si echilibreaza metabolismul, fortifica sistemul imunitar, dinamizeaza circulatia sanguina si incetineste procesele oxidative din organism. Este indicata pentru afectiuni renale, hepatice, pancreatice si pulmonare, boli cardiace sau cerebrovasculare, infectii, imbatrinire precoce. Pentru tratament se poate intrebuinta ca atare dar este mai bine sa o folosim la prepararea unor remedii, precum emulsia de argila sau ceaiul medicinal, la pregatirea alimentelor de regim, deoarece le potenteaza forta terapeutica.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Educational

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate