Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Curăța singur ceea ce până acum ați încredințat profesionistilor.

in Articole

Curăța ceea ce pare imposibil de curățat!

Nimănui nu-i place să facă curat, dar cu toții ne implicăm să facem acest lucru.

Nouă deasemenea nu ne place. Dar credem că în acest timp de criză economică, se poate și trebuie să facem aceste lucruri de sine stătător.

Vă descoperim 11 metode de a curăța ceea ce până acum ați încredințat profesionistilor.

1. Salonul automobilului

Curățătoria chimică ne costă scump. Doar pregătiți o soluție de săpun cu adaos de oțet și bicarbonat de sodiu. Luați o perie tare și la treabă.

2. Ramele de la ferestre

Pentru început, presărați din plin cu bicarbonat de sodiu zonele murdare. Apoi turnați deasupra oțet și așteptați până când amestecul va începe să facă bule. Folosind o periuță de dinți veche sau un bețișor de vată ștergeți murdăria, după care treceți peste locurile curățate cu o cârpă umedă curată.

1034-12 (1)

3. Mașina de spălat

Dacă mașina de spălat funcționează regulat, atunci cu siguranță știți că cu timpul hainele spălate scoase din mașină încep să prindă un miros neplăcut, parcă mucegăit. Ca să scăpați de această problemă, puneți mașina de spălat la un regim lung de spălare și băgați clor în loc de detergent. Fără să puneți haine la spălat. Dacă nu doriți să folosiți clor, puteți pune un amestec de bicarbonat de sodiu și oțet.

1034-2

4. Rosturile de la faianță

Casa poate fi curată, dar din cauza rosturilor de la faianță poate părea invers. Pentru a curăța rosturile, luați o periuță de dinți și clor, deasemenea puteți adăuga și săpun. Și cada se curăță în doar 10 minute folosind această metodă.

1034-3

Citeste si: VIDEO: Uita de grija florilor cand esti plecat de acasa

5. Canapea din microfibră

Încercați mai întâi să curățați canapeaua cu alcool, apoi cu apă distilată. Cu apă obișnuită canapeaua nu se va curăța și vor rămâne pete inestetice. Principiul de curățare este următorul: în primul rând umeziți cu alcool, apoi frecați cu o perie tare și uscată.

1034-4

6. Pieptenele

Pur și simplu înmuiați pieptenele într-o soluție de apă fierbinte cu bicarbonat de sodiu.

7. Praful de pe gurile de aerisire

Folosiți o perie cosmetică veche pentru a ajunge acolo unde aspiratorul nu reușește.

1034-5

Citeste si: Alege imaginea unde ai cel mai mare depozit de grasime si iti spunem de ce te ingrasi!

8. Butelii de sticle incomode

Sticlele decorative sunt o adevărată încercare pentru orice gospodină. Luați puțină sare, săpun și un pic de apă caldă. Amestecați bine soluția, turnați-o în sticla murdară și agitați-o bine de câteva ori. Procesul poate fi repetat de câteva ori.

1034-6

9. Vase arse

În acest caz vă ajută o soluție de bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen. Cu efort puțin veți obține rezultatele așteptate.

1034-7

10. Urme de marker pe podea

Dacă copii dvs. se învață să scrie, atunci vă întâlniți des cu această problemă. Soluția este pasta de dinți. Puneți un pic de pastă de dinți pe urmele de la marker și lăsați câteva minute după care ștergeți cu o cârpă.

1034-10

Citeste si: Cele mai scumpe substanțe din lume; Aurul e abia pe locul 16

11. Grătarele pentru grill

Tăiați o ceapă în două și cu o bucată frecați bine grătarul. Arsura se va curăța ușor.

1034-11

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate