CURCAN LA TAVĂ

in Retete de

Ingrediente

1 piept mare de curcan; cimbru; rozmarin; 4-5 linguri muştar; ulei pentru prăjit; sare; piper.

Mod de preparare

În câteva linguri de ulei se rumeneşte carnea pe toate părţile. Se scoate, se unge cu muştar şi se presară cu ierburi. Se pune într-un vas şi se lasă aproximativ două ore, la foc potrivit, depinde de mărimea pieptului. La final, se presară sare şi piper şi se taie după ce stă 10 minute după coacere.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Retete

Close
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web