geert-wilders-pvv

Cutremur politic în Europa: „Toate moscheile vor fi închise iar Coranul va fi interzis”

in Extern de

Măsura care ar putea genera un scandal fără precedent în istoria modernă a Europei este cerută de către Partidul Libertății din Olanda, fiind pe primul loc în sondaje, anume nchiderea tuturor moscheilor din ţară şi interzicerea Coranului, potrivit businessmagazin.ro.

Toate moscheile şi şcolile islamice vor fi închise, Coranul va fi interzis, se arată în manifestul Partidului Libertății. Potrivit formațiunii politice, aceștia au în plan stoparea islamizării țării prin închiderea centrelor care găzduiesc refugiaţi, interzicerea migranţilor din ţările islamice şi interzicerea hainelor cu specific islamic.

Reacția vine în contextul în care criza refugiaților a polarizat populația de 17 milioane de locuitori ai Olandei.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Extern

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web