12400969_10153467236627266_1753454051227559637_n

Daca primesti acest mesaj pe WhatsApp, nu-l deschide! Ce se intampla daca intri in el

in Informatica de
O noua amenintare a fost descoperita.

Criminalii cibernetici au dezvoltat un nou malware care le ofera acces la datele personale ale utilizatorilor de WhatsApp! Mesajul este deghizat in email ce pare sa fi fost trimis de la un cont oficial al WhatsApp.

Cercetatorii de la firma de securitate Comodo Labs au descoperit amenintarea care incearca sa-i pacaleasca pe utilizatori sa descarce viusul.

Multe dintre mesaje contin notificari precum „ai primit un mesaj vocal” sau „ai ratat un mesaj vocal”. Niciun astfel de email nu provine de la o adresa de WhatsApp insa este creat astfel incat sa dea aceasta impresie.

daca-primesti-acest-mesaj-pe-whatsapp-nu-l-deschide-ce-se-intampla-daca-intri-in-el_1

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Informatica

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web