Daca te speli pe fața cu bicarbonat de sodiu și ulei de cocos de ori pe săptămână timp de o lună acest lucru se întâmplă feței tale!

in Sanatate

ulei cocos

Folosind o lotiune de curatare faciala ca parte a ritualului de îngrijire a pielii este una dintre practicile esențiale pentru menținerea pielii curata si sanatoasa. Multe produse impotriva acneei, de exfoliere faciala și măști conțin mărgele mici pentru a ajuta la „polisarea” pielii prin luarea straturilor moarte, în timp ce o cremă ar trebui să ajute la hidratare.

În loc de a arunca banii încautarea unui produs care funcționează pentru pielea ta, incearca sa faci acasa, cu doar două ingrediente, care probabil le aveți deja: ulei de nucă de cocos și bicarbonat de sodiu.

Uleiul de cocos si bicarbonatul de sodiu amestecate împreună și folosite pe pielea fetei curăță, exfoliază și hidratează. Pielea ta va fi lasata cu o strălucire trandafirie, neteda si foarte hidratata.

Bicarbonatul de sodiu este adesea folosit pentru copt și gătit, un agent de lustruire și agent de dezodorizare pentru uz casnic, precum și un produs cosmetic. Cu toate acestea, bicarbonatul de sodiu este de asemenea foarte eficient în tratarea acneei. Acesta poate fi folosit pentru a corecta pH -ul pielii, care pot ajuta la vindecarea erupțiilor cauzate de multe ori de un dezechilibru al pH-ului. Mai mult decât atât, sanatatea pielii este un indicator de ansamblu a ceea ce se întâmplă în corpul tău, atât în interior cât si în exterior.

Proprietatile antibacteriene ale uleiului de cocos și proprietățile de hidratare, hrănesc și calmează petele pielii. Fiind un produs mai bland decât bicarbonatul de sodiu, amestecarea cel două echilibrează din asprimea bicarbonatului de sodiu, făcându-l sigur chiar și pentru cea mai sensibilă piele. Orice fel de ulei de cocos natural poate fi folosit aici, cu toate că uleiurile de nucă de cocos tradiționale macinate la umede sunt mai bogate in antioxidanti.
Cum se utilizează bicarbonat de sodiu și ulei de cocos ca un demachiant adâncime.

Pentru pielea mai sensibilă, folosiți cel puțin o proporție de 2:1 de ulei de cocos la bicarbonat de sodiu. Dacă aveți nevoie de mai mult de un exfoliant, utilizați un raport de 1: 1. Amestecarea celor doua ingrediente este cel mai bine sa o faceți înainte de folosire.

PASUL 1: Înainte de prepararea amestecului de ulei de nucă de cocoș si bicarbonat, umeziti fața și mâinile.

PASUL 2: Faceti amestecul de ulei de cocos și bicarbonat de sodiu în palma folosind vârful degetelor. Dacă temperatura este mai scazuta și uleiul de nucă de cocos este intarit, acesta se va topi repede în timp ce amestecti cele două ingrediente.

PASUL 3: Luati o cantitate mică de amestec de ulei de cocoș si praf de copt cu vârful degetelor și tamponați pe frunte, obraji, bărbie. Masati ușor uleiul de cocos și bicarbonatul de sodiu în mișcări circulare ascendente. Granulele ultra fine ale bicarbonatului de sodiu face ca acesta să fie folosit în condiții de siguranță pentru a fi utilizat pe pielea delicata a buzelor și zona ochilor. Pe măsură ce masati în mod repetat în mișcări circulare, bicarbonatul de sodiu va începe să se dizolve în uleiul de nucă de cocoș si asigurați-vă că nu apăsați prea tare.

PASUL 4: După aproximativ 1 minut de masat ușor peste pielea faciala, stergeti cu ușurință amestecul de pe fata cu un prosop cald, umed.

Acest amestec uimitor de puternic stimulează fluxul de sânge, care asistă pielea în detoxifiere. Beneficiile uleiului de cocos va ajuta, de asemenea, la indepartarea celulelor moarte ale pielii, prin creșterea funcției metabolice a celulelor pielii. Pielea ta va arata proaspata, întinsă, și curata.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.