punct-negru-in-palma

Dacă vezi o persoană care are un punct negru pe palmă, atunci este cazul să anunți imediat autoritățile

in Articole de

Dacă vezi o persoană care are un punct negru pe palmă, atunci este cazul să anunți imediat autoritățile. Motivul este incredibil.

punct-negru-in-palma

Acest punct arată faptul că este vorba despre o persoană care este o victimă a violenței domestice.

Totul a început pe Facebook, în urmă cu ceva timp, atunci când s-a lansat campania „Black Dot Campaign”.

Scopul acestui demers este acela de a-i face pe oameni să recunoască victimele abuzului domestic și să aibă șansa de a oferi ajutor.

Punctul negru de pe palmă semnifică, de fapt, un strigăt de ajutor. Dacă o persoană arată acest semn, atunci înseamnă că se simte în pericol și solicită, discret, ajutorul celor din jur.

Sursa: a1.ro

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web