Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Daily Mail a numărat românii din penitenciarele din Marea Britanie: Sunt cei mai numeroși străini din închisori

in Evenimente/Extern/Stiri online

Numărul românilor arestați în Marea Britanie sub suspiciunea că ar fi comis infracțiuni a crescut cu 80% în unele zone și la peste 18.000 la nivel național în 2015, relatează Daily Mail. De asemeni, jurnaliștii de la Daily Mail subliniază că numărul infractorilor a crescut în condițiile în care cetățenii români erau deja cei mai numeroși în penitenciarele din Anglia.daily
Potrivit statisticilor, cea mai mare creștere a românilor arestați s-a înregistrat în zona Thames Valley, creștere record cu 86%, după ce anul trecut au fost închiși 1.370 de români, față de 735 în anul 2014. De asemeni, poliția din Wiltshire a înregistrat o creștere de 82% a românilor arestați.

În anul 2015 au fost arestați în Marea Britanie 18.127 români, cu 4% mai mult decât în 2014. Statistica a fost realizată pe baza informațiilor furnizate de 44 de divizii ale poliției, 34 răspunzând cererii jurnaliștilor, iar în 23 de rapoarte s-a observat o creștere generală a arestaților de origine română. La acest capitol, după România, a doua clasată este Polonia.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate