Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dan Negru, declaratie NAUCITOARE: ”După 7 ani am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina!”

in ShowBiz

Astăzi, pe 14 iulie, se împlinesc 7 ani de moartea tragică a îndrăgitei cântărețe Mădălina Manole. Foarte multe persoane publice au ținut să-i aducă un omagiu artistei, însă declarațiile lui Dan Negru au fost cele mai dure.

Dan Negru susține că și el a contribuit la ceea ce avea să se întâmpla cu Mădălina, pentru că nu i-a fost aproape și a ignorat nevoie ei și a altor artiști din aceeași generație de a-și duce talentul mai departe.

”De azi-dimineață o văd pe toate televiziunile pe Mădălina Manole, așa cum nu o vedeam deloc cât timp traia…Dupa 7 ani am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina ! Povestea e scurta…Am întâlnit-o ultima data pe Calea Plevnei în față Facultății de Stomatologie. Eram în mașină, îmi așteptăm soția și ea trecea pe jos. Am coborât din mașină și am pălăvrăgit vreun sfert de ora…

Mi-a reproșat discret că nu o mai invit în showurile mele și am încercat să-i explic că nu depinde doar de mine, că piață de publicitate ne presează să căutăm mereu “noul “aruncand “vechiul” la gunoi. Era mâhnită, nici revoltată, nici resemnată. Doar mahnita…Tin minte că am trăncănit apoi minute bune tot felul de banalități. A fost ultima dată când am văzut-o în viață.

Apoi, am aflat că sunt unul din ucigașii ei. Am o mulțime de complici, de la oameni de radio până la producători, ștabi de televiziune sau corporatiști de prin agenții de publicitate. Mulți căpusează doar televiziunea, radioul, sunt lipsiți de pasiune dar suficienți și aroganți explicând gusturile publicului. Le știu numele ! Unii îmi sunt prieteni aici, pe FB și pot să recunoască public că-mi sunt complici. Noi am fost asasinii unor genuri muzicale, a unor generații, a unor tendinte…Ei , noi, cu presiunea de a vinde publicitatea la Prostamol și Catena celor între 18-49 de ani care încă nu cumpără așa ceva…Killerii Mădălinei sunt și cei ai Cerbului de Aur, ai folkului sau ai muzicii populare . Cel mai ascultat radio în New York, încă din anii 80, e LiteFM, un format radio hoț-adult-contemporary unde Sinatra, Elvis sau Beatles sunt în heavy-rotation. Așa cum a fost Mădălina Manole doar după 14 iuie 2010…”, a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook, unde a stârnit numeroase comentarii.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate