dan voiculescu

Dan Voiculescu dus la DNA. Cărțile deținuților puse sub lupă. Cine deține recordul de rapiditate la scris

in Evenimente/Stiri online de

Omul de afaceri, Dan Voiculescu, condamnat la 10 de ani de închisoare, a ieșit vineri din penitenciarul Rahova, escortat la DNA pentru a da declarații în ancheta procurorilor privind posibile abuzuri ale comisiilor care validează cărțile și lucrările științifice scrise după gratii.

Dan Voiculescu are calitate de ”martor” și a explicat procurorilor cum a scris cele 11 lucrări științifice în doar 2 ani. Omul de afaceri în vârstă de 60 de ani, poate fi eliberat după ispășirea unei treimi din pedeapsă, iar în cazul în care fiecare carte scrisă va fi considerată 30 de zile mai puțin, Dan Voiculescu ar putea fi eliberat în ianuarie 2017.

În ultimii în România s-au publicat, în timp record, 424 de cărți semnate de 200 de deținuți, printre care George Copos, Gigi Becali care și-au redus semnificativ din pedeapsă, dar au fost acuzați și de plagiat. Recordul în materie de rapiditate îl deține patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Ioan Niculae, care a reușit să scrie una dintre cele patru cărți în doar șapte zile.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web