Dansul babelor! Mai multe bătrânele au făcut-o lată. Iata ce fac la vârsta a treia

in Video

Mai multe bătrânele au făcut-o lată la o petrecere de vârsta a treia. Cine a zis că doar tinerii o pot face petreceri reușite s-a înşelat amarnic. Distracţia e pentru toată lumea, inclusiv pentru persoanele trecute de prima tinerețe.

Dezmăţ mai mare ca acesta nu aţi văzut până acum. Bunicuţele au dat o petrecere în toată regula, de la care nu putea lipsi alcoolul, dar mai ales muzica, care a avut darul de a le scoate pe pensionare la dans. După cum se poate vedea în clipul de mai jos, care a devenit viral pe internet, meniul a fost unul de sărbătoare şi a mulţumit pe toată lumea, mai ales că nu au lipsit băutura şi prăjiturile, scrie click.ro

Şi fiindcă la distracţie e musai să fie veselie cât mai multă, băbuţele nu s-au dat în lături de la dans şi au încins ”ringul” cu cele mai aiurite mişcări.

Dupa ritmurile muzicale ele par a fi de undeva din zona Greciei sau a fostelor republici sovietice. Urmariti mai jos un clip de senzatie, cu babute ce au făcut-o lată.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/RcamVerona/videos/893631127379593/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.