Dansul mirilor o surpriza neasteptata pentru meseni!

in Video

Ziua nunţii este una dintre cele mai importante din viaţa unui cuplu, iar petrecerea propriu-zisă prin care se marchează unificarea mirilor trebuie să fie cât mai bine organizată. Astfel, mesenii au de multe ori parte de surprize neaşteptate, menite să animeze nunta şi să o facă de neuitat.

La nunta prezentată în videoclipul de mai jos, mirii au prezentat o coregrafie de excepţie la dansul serii, total atipică, iar prin acest fapt au surprins plăcut audienţa, creând o atmosferă incendiară.

Pentru că valsul a devenit deja banal, mirii din zilele noastre i-au foarte des în calcul ideea să iasă din tipar şi să prezinte oamenilor care vin pentru a fi martori la cel mai important moment al relaţiei lor şi alte tipuri de dans, mult mai alerte, ei alegând de multe ori să facă practic adevărate “compilaţii” de stiluri de dans, folosindu-se de colaje cu melodii din mai multe genuri muzicale.

La fel şi în cazul mirilor din videoclipul de mai jos, care au muncit probabil din greu pentru a reuşi să presteze atât de bine şi de divers, totul fiind gândit foarte bine, stilul de început fiind cel clasic, după care la un moment dat intră o rupere de ritm care încinge efectiv atmosfera.

Rezultatul a fost pe măsura muncii lor şi relevă şi faptul că sunt potriviţi din acest punct de vedere!

Sursa

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.