12106942_10153305222747266_655503034311577206_n

Dati mai departe imaginile, poate ii recunoaste cineva! Filmat in timp ce este obligat sa fumeze si sa bea alcool.

in Spiritualitate de

Intr-o inregistrare socanta facuta publica pe internet, un copil este filmat in timp ce este fortat sa fumeze si sa bea bere.

Ce este si mai ingrozitor este ca unul dintre cei doi barbati este chiar tatal acestuia, care il incurajeaza pe cel mic sa fumeze si sa consume alcool.

Cel care a publicat imaginile pe Facebook, un roman din Madrid, face apel la viralizarea clipului pentru a putea fi identificat tatal iresponsabil.

VEZI VIDEO INTEGRAL AICI

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web