Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

David Cameron demisionează mai devreme. Singura candidată la funcția de prim-ministru rămâne Theresa May care promite să scoată UK din Europa

in Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

Prim-ministrul Marii Britanii, David Cameron, va demisiona din funcție în această săptămână cu o lună mai devreme decât era programat să o facă. După retragerea din cursa electorală a candidatului Partidului Conservator, Andrea Leadsom, actualul ministru de Interne Theresa May a rămas singura candidată pentru funcția de prim-ministru al Marii Britanii.

9 septembrie a fost data la care oficial s-ar fi schimbat prim-ministrul Marii Britanii. După ce Andrea Leadsom și-a retras candidatura pe motiv că nu se bucură de sprijinul suficient pentru a institui un stat puternic, lucrurile s-au precipitat, iar David Cameron și-a grăbit demisia, anunțând că miercuri va lăsa frâiele conducerii lui Theresa May, membru al Partidului Conservator și actual ministru de Interne.

Theresa May a declarat într-un miting electoral că va lupta pentru ieșirea Marii Britanii din UE pentru a ”construi țării un nou rol în lume”. „Nu va exista nicio încercare de a rămâne în interiorul Uniunii Europene, nicio tentativă de a reveni pe ușa din spate. Brexit înseamnă Brexit și vom face din el un succes”, a declarat viitorul premier britanic.

Potrivit propriilor declarații, prioritățile conservatoarei Theresa May vor fi negocierea celor mai bune condiții pentru plecarea Marii Britanii din Europa, salvarea economiei după Brexit, crearea locurilor de muncă mai bine plătite, în timp ce promite că partidul „se va pune în slujba oamenilor care muncesc și se va asigura că economia funcționează cu adevărat pentru toți”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate