cersetori

De ce copiii din bratele femeilor care cersesc dorm mereu?

in Spiritualitate/Stiri online de

Aceasta este povestioara legata de cersetorie a unui cetatean de origine franceza.

Ați văzut, probabil femei care cerșesc pe stradă, la semafor, care aveau un copil  adormit în brațe. V-ati pus  vreodată intrebarea de ce acel copil, atat de tanar este mereu adormit?

cersetori

„Alături de statia de metrou din zona unde locuiesc este una din multele cerșetoare care isi fac veacul. Părul și rochia ei sunt murdare, si pare foarte trista. Această femeie este așezata pe jos și lângă ea este un fel de cutie în cazul în care oamenii arunca câteva monede. În brațele ei este un copil care are maxim 2 ani. El doarme. Cu toții simt compasiune pentru spectacolul trist al sărăciei al sărăciei extreme.Suntem gata să dam tot maruntisul din buzunar pentru a avea sentimentul ca am făcut o faptă bună.

Citeste si: Din răzbunare, a călcat cu camionul o şatră de ţigani, curmând 24 de vieţi.

Am trecut prin acest loc foarte des. Eu nu dau bani, pentru că aceste femei sunt adesea cerșetori recrutați de către o bandă, iar sumele colectate de ei ajung la persoanele din spatele „afacerii”. Acesti traficanți detin imobiliare si masini de lux obtinute prin bani cersiti de oameni ca acesta. Ah, desigur, si cerșetorul obține ceva, o sticla de bautura sau un kebab pentru seara …

O lună mai târziu, am revenit in aceasta intersecție aglomerată și am privit acel copil îmbrăcat mereu cu aceleași haine. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă cu copilul care este mereu acolo, în stația de metrou de dimineața până seara. Copilul dormea ​​toată ziua. El nu vorbea sau striga, fața lui era un pic ascunsa în poala femeii care cu siguranță este mama lui.

Aveți copii? Amintiți-vă cât de multe ore dorm la această vârstă … O oră, două, maxim trei, și rareori fără întrerupere. Poate, de asemenea, un pui de somn după-amiaza … Dar, de-a lungul lunii, în fiecare zi, când am fost acolo, n-am mai văzut acest copil treaz! M-am uitat la băiat cu mai multă atenție mai târziu și m-ai suspicios.

Citeste si: Am lăsat un pitbull aproape de copilul meu și asta e ceea ce s-a întâmplat!

– „De ce doarme? „am întrebat-o pe cerșetoare?.

Ea mormăi ceva ce nu am înțeles, a redus ochii și a îngropat fața în gulerul hainei.

Repet întrebarea. Femeia se uită din nou. Părea obosita, de asemenea, și supărata.

– La Dracu! „… A mormait ea.

Repet intrebarea, cu voce mai tare:

– „De ce doarme in continuu? »

Cineva în spatele meu puse o mână pe umărul meu. M-am uitat în spatele meu. Am văzut o privire de dezaprobare:

– „Ce vrei să-l vezi? Nu vezi cat de grea este viața asta pentru ei? »

El a scos din buzunar câteva monede și le-a aruncat în cutiuța. Pun pariu când se va întoarce acasă, el va spune rudelor sale ce lucru bun a facut și ca a intalnit un om fără milă la intrarea in statia de metrou.

A doua zi, am sunat un prieten țigan. Prietenul meu, mi-a spus că acest caz aparent „spontan”, este bine organizat. Aceasta este supravegheată de către o banda organizata cu mai multi  cersetori. Copiii sunt luati din familii alcoolice sau doar făcuti pentru a fi utilizati în scop de cerșetorie.

Am nevoie de un răspuns la întrebarea: De ce copilul doarme acolo mereu? Și am primit. Prietenul meu mi-a spus în mod natural …

Nu-mi venea să cred:

– „Copiii sunt drogati, le sunt date droguri sau alcool! »

Am fost șocat.

„Cum, droguri? Sau alcool? »

El a răspuns:

Citeste si: Nascut in anii ’80 – ’90? Vei ramane uimit de ceea ce vei citi!

„În cazul în care copilul nu plange, iar el nu plânge. Femeia va sta acolo cu el toata ziua. Copilul doarme toată ziua, umplut cu alcool sau droguri. Desigur copilul nu este capabil să reziste unui astfel de șoc mereu. Multi din acesti copii mor. Cel mai înfricoșător este că, uneori, copiii mor în timp ce sunt cu ei la cersit. In astfel de cazuri trebuie să păstreze copilul mort în brațe până seara. Acestea sunt regulile. Și trecătorii vor arunca bani în cutie fiindu-le mila . Ei cred ca ajuta o mama singura si nevoiasa. »

A doua zi foarte revoltat am plecat spre statia de metrou cu gandul de a relua conversatia. Femeia era inca acolo. Am intrebat unde este copilul de ieri…pentru ca cel care era acolo nu l-am recunoscut. Ma ignorat si nu a raspuns.

Deoarece am devenit foarte nervos am inceput sa vorbesc mai tare si prin urmare trecatorii m-au auzit. Au inceput sa-mi tina morala si sa se comporte cu mine de parca eu eram „baiatul cel rau”. Deci singurul lucru pe care am putut sa-l fac a fost sa chem politia…dar pana au sosit, femeia si copilul au plecat. Am avut sentimentul ca este o lupta impotriva morilor de vant.

Dacă vedeți în metrou, pe stradă sau oriunde o femeie cu un copil, sărac și flămând, cred că înainte de a da bani ar trebui sa va ganditi de 2 ori. Dacă citiți acest articol, atunci acum, știm de ce copilul din brațele cerșetoarei încă mai doarme. »

03

Distribuie acest articol pentru a afla cat mai multi cat de mult rau putem face oferind bani cersetorilor. Data viitoare când doriți să deschideți portofelul dumneavoastră pentru a arunca o moneda unui cerșetor, amintiți-vă că acest act de generozitate poate costa viața unui alt copil!

Articol cu sursa de inspiratie : buzzly.fr

 

loading...

Acum se mai citeste si

•Consider ca cele mai mari defecte ale mele sunt o combinatie care adesea m-a ajutat sa dau cu batu’n balta: sunt temperamental, foarte emotiv si din cand in cand uit cum sa fiu diplomat. •Alte defecte mari: nu am încredere în mine, din naivitate cred că oamenii sunt buni şi merită o a 2-a şansă, sunt destul de irascibil, ratez aiurea momente importante din viata mea pentru ca nu stiu sa ma bucur de ele. •Sunt o fire sociabilă. •Adorm greu şi mă trezesc extrem de uşor. •Fructele preferate: cireşe, pepene roşu •Urăsc rasismul! The only race I know, is the human race. (Albert Einstein) •Tolerez mult mai bine căldura decât frigul. •Îmi place prima zi răcoroasă de după caniculă. Ador aerul rece al diminetii care îmi răcoreşte faţa. •Urăsc competiţia. •Mă oftic când pierd la jocuri. •Nu îmi plac oamenii cu idei preconcepute. •Îmi place mult să înot. •Mi-e foarte greu să aleg dintre mare şi munte. Ca şi orientare politică, sunt monarhist... adică îmi aştept REGELE şi mă străduiesc să fac tot ce pot pentru ca să vină cât mai repede... Nu îmi place să vorbesc prea mult despre mine. Prefer să las faptele sa vorbeasca...

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web