Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

De ce Săgetătorul este cel mai bun prieten pe care îl poţi avea

in Diverse

Semnele de Foc sunt cu adevărat speciale. Iată de ce ai nevoie de un prieten în zodia Săgetător, un semn de foc.

Un Săgetător este un vânător – caută cunoaşterea, adoraţia, dar mai ales distracţia. Semnele de foc urăsc plictiseala, aşa că un Săgetător în viaţa ta este bun semn că nu vei lipsi de la nicio petrecere bună.  De ce e bine să te împrieteneşti cu un Săgetător:

Nu te plictiseşti niciodată cu un Săgetător

Un Săgetător va dansa, va cânta, va spune glume, va face orice pentru răspândi energia pozitivă pe care o simte. Te va binedispune imediat dacă eşti într-o pasă mai proastă.

Săgetătorul este un om al acţiunii

Această zodie nu se plictiseşte niciodată pentru că nu stă niciodată degeaba. Caută mereu să fie ocupat. Dacă vei avea nevoie de ceva, un Săgetător va fi primul care îţi va sări în ajutor.

Săgetătorul împrăştie optimismul

Dacă îţi era teamă de o epidemie de optimism, nu trebuie să stai în preajma unui Săgetător. Debordează de bună dispoziţie şi va contagia pe oricine are nevoie de optimism.

Un Săgetător îți va spune verde-n față orice adevăr, oricât de dureros ar fi

Un prieten adevărat nu te va minți niciodată, iar un Săgetător nu va evita să îți spună chiar și cel mai dureros adevăr. E direct și sincer, așa cum trebuie să fie un Săgetător.

Săgetătorul te împinge să-și depășești limitele

Se știe că Săgetătorii iubesc să călătorească. Curiozitatea lor este infecțioasă, te va face să descoperi lumea, să devii mai deschis și mai înțelegător.

Un Săgetător îți testează răbdarea

Cel mai neplăcut aspect al unui Săgetător este faptul că nu trăiește în prezent, ci în viitor, deci are tendința de a uita. Partea bună este că astfel, îți va testa răbdarea și înțelegerea, deci vei deveni un om mai bun.

Sursa: unica.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate