Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

De frica poliţiei, şi-au aprins ţigările!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmației au depistat și confiscat peste 6.400 de pachete cu țigări din Ucraina, în valoare de 60.900 lei, provenite din contrabandă. Într-unul dintre cazuri, persoanele implicate au dat foc la anexa în care erau depozitate țigările, pentru a nu fi găsite de poliţişti.

   Având informaţii cum că într-o anexă gospodărească din localitatea Petrova, jud. Maramureș, este depozitată o cantitate mare de țigări, poliţiştii au declanșat o acțiune anti-contrabandă. Astfel, un echipaj al poliției de frontieră care se afla în zonă a observat că, în jurul orei 21.30, la o anexă gospodărească aparținând imobilului respectiv a izbucnit un incendiu.

   A fost chemat un echipaj ISU care a stins incendiul. Însă, în acel timp, polițiștii de frontieră au observat mai multe persoane care au fugit din curtea imobilului respectiv, având asupra lor cartușe cu ţigări. Când s-a încercat reținerea acestora, persoanele în cauză au adresat injurii și amenințări la adresa polițiștilor de frontieră, aruncând cu mai multe obiecte contondente spre aceștia. Polițiștii de frontieră i-au somat iniţial prin voce şi deoarece „fugarii” nu s-au conformat, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical, moment în care persoanele în cauză au fugit în directii diferite, spre alte imobile din zonă, informează un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

   În anexa incendiată, au fost găsite mai multe colete cu țigări, marea majoritate a acestora fiind afectată de incendiu. În urma inventarierii țigărilor recuperate a rezultat cantitatea de 3.520 pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 32.000 lei. Din primele cercetări a rezultat faptul că incendiul a fost provocat intenționat în scopul distrugerii țigărilor care fac obiectul infracțiunii de contrabandă. (foto: Poliţia de Frontieră)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web