Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

De la 1 noiembrie, un sector de drum al Transfăgărășanului va fi închis circulației până la o dată care va fi comunicată ulterior

in Stiri online
Începând cu data de 1 noiembrie, până la o data ce urmează a fi comunicată, pe porțiunea din DN 7C (Transfăgărășan), de la km 104+000(Piscu Negru) până la km 130+800(Cabana Bâlea Cascadă), circulația rutieră va fi închisă. 
 Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) a comunicat că sectorul de drum închis circulației va fi semnalizat corespunzător și că îi roagă pe participanții la trafic să respecte această semnalizare.
 Condițiile meteorologice nefavorabile din ultima perioadă i-au determinat pe cei de la CNAIR să ia decizia închiderii acestui sector de drum în conformitate cu Regulamentul de funcționare a drumului DN7C(Transfăgărășan). În această perioadă, căderile de stânci, alunecările de teren, poleiul, pot să pună în pericol siguranța circulației.
 Deja știm că zona montană înaltă a Transfăgărășanului este deschisă în fiecare an circulației rutiere începând de la 30 iunie până în 1 noiembrie, deoarece iarna, drumul este înzăpezit.

buzau-transfagarasan

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Stiri online

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web