De necrezut! Vânzătoarele dintr-un second cereau 120 de euro pentru un produs care valorează 12.000 de euro.

in Articole

O bicicletă a echipei Orica Greenedge, în valoare de 12.000 de euro, a fost furată în timpul Turului Spaniei și era de vânzare într-un second hand din Malaga pentru prețul de 120 de euro.

ist1bun

Poliţiştii spanioli au găsit bicicleta marca Scott întâmplător, deși echipa australiană nu apucase să facă plângere după dispariţie ei.

Totodată oamenii legii l-au identificat şi pe autorul furtului, un rezident recidivist din Malaga care a vândut bicicleta la rândul său.

“Vom oferi un tricou cu dungi persoanei care a furat bicicleta echipei Orica Greenedge. Cursa lui se termină la închisoare”, au scris oamenii legii pe contul oficial de Twitter al instituţiei.

orica-greenedge

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.