Catalin-Predoiu

Decizia americanilor! Catalin Predoiu premier din martie!

in Evenimente de
Klaus Iohannis a primit semnale din partea Statelor Unite să termine cu coabitarea cu Victor Ponta dacă dorește un mandat demn de președinte al României. Astfel că, deși nu este foarte încântat, președintele Iohannis lasă garda jos și va face tot posibilul pentru ca noul premier să fie Cătălin Predoiu din martie și nu Alina Gorghiu, cea la care sperau pesediștii
 
Viitorul lui Victor Ponta a fost decis de americani: actualul premier are zilele numărate la Palatul Victoria iar cel care îi va lua locul este fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu. Surse ale jurnaliștilor de la Național vorbesc chiar despre o plecare a lui Victor Ponta în străinătate pe un post diplomatic, cu promisiunea că va sta pe bară cel puțin 3 ani fără să se mai bage în politica românească.
Ponta nu este însă pe cale doar de a pierde funcția de premier ci și cea de președinte a Partidului Social Democrat, partid care l-a făcut de altfel mare om în stat. Surse din interiorul PNL au declarat pentru TURNUL că în interiorul partidului s-a scuipat sânge pe pereți pentru a negocia la piele funcțiile pe care le vor ocupa cei promiși. Blaga negocia preluarea Serviciului Român de Informații iar Iohannis insista cu Alina Gorghiu premier. Fiecare a cedat și pedeliștii au câștigat renunțând la multe funcții pe care și le doreau (mai multe decât ar putea primi chiar liberalii lui Iohannis) astfel încât au convenit cu toții că singura soluție pentru a detensiona scena politică este Cătălin Predoiu, și asta din luna martie.
sursa: http://turnul.blogspot.ro/
Daniel Sebastian Yaskin Lafayette
loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web