romania_eurovision_2016_79778100

Decizie finală cu privire la participarea României la Eurovision

in Evenimente/Stiri online de

În urmă cu câteva zile Ovidiu Anton, artistul care ar fi trebuit să reprezinte România la Eurovision 2016, împreună cu televiziunea privată, ProTv au inițiat o campanie de susținere a participării țării noastre la concurs, după ce aceasta a fost descalificată. În acest sens, televiziunea privată a trimis o scrisoare către Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune în care propune preluarea drepturilor de difuzare TVR.

În ciuda eforturilor depuse de către români, EBU a decis că România nu va putea participa anul acesta la Eurovision și a refuzat propunerea ProTv, pe motiv că aceasta nu este membră EBU, iar concursul muzical Eurovision este o competiţie între membri şi asociaţi.

România a fost descalificată din concurs din cauza datoriilor TVR către Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune, datorie acumulată din anul 2007 și care se ridică la 10 milioane de euro. De asemeni. România este prima țară din istoria Eurovision, eliminată din competiție în acest mod.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web