Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Declaratia care a starnit controverse in Europa! Cancelarul Germaniei face noi afirmaţii care dau curaj imigranţilor musulmani să vină în valuri

in Extern

Cancelarul Germaniei face noi afirmaţii care dau curaj imigranţilor musulmani să vină în valuri şi mai mari pe teritoriul european.

Merkel-Europe

La salonul auto din oraşul german Frankfurt, cancelarul Angela Merkel a făcut o solicitare cel puţin bizară în opinia unora care spun ei, dau aripi imigranţilor musulmani şi curaj să îşi dorească să vină şi mai mulţi în Europa, reiese dintr-un material difuzat de Digi24. Pe de altă parte, cotidianul Evenimentul Zilei titrează invazia musulmană drept o “cotropire” a Bătrânului Continent. Ei bine, mai nou, Angela Merkel a vorbit la acel salon autocerând producătorilor de automobile din ţară să angajeze refugiaţii, să le ofere deci locuri de muncă.

„Suntem o ţară atractivă, şi mă refer aici la renumele pe care îl avem şi cred că este un lucru bun. Acesta este şi motivul pentru care foarte mulţi oameni, este şi normal, vor să primească ajutor de la noi. Vreau să spun foarte clar, vrem să-i ajutăm pe cei care au nevoie de protecţie.”, a spus şefa guvernului german. Angela Merkel nu a uitat să adauge că imigranţii economici trebuie să părăsească ţara ca să poată fi ajutaţi refugiaţii.

Liderul german nu a precizat câţi refugiaţi ar vrea să ajute şi nici nu a făcut vreo afirmaţie în favoarea europenilor care îşi caută de lucru, mai ales că piaţa muncii a fost deschisă printr-o reglementare legală a Uniunii Europene la data de 1 ianuarie 2014.

 Reacţiile multor români nu au uitat să apară. Unii au comentat despre faptul că imigrantii  nu sunt neapărat meseriaşi care să se priceapă la industria auto, alţii au ţinut să amintească despre faptul că nu oricine se pricepe la muncarobotizată. “Doamna Merkel mai întâi ar trebui să-i educe, să-i spele, să-i înveţe să respecte legile”, a mai punctat cineva, citat de ro.blastingnews.com.

Deşi cancelarul german a dorit de fapt să transmită un mesaj clar, anume că imigranţii care nu au fugit de război ci sunt economici trebuie să părăsească Germania, efectul poate fi altul, câtă vreme se arată deschisă să ajute inclusiv cu locuri de muncă pe adevăraţii refugiati. Astfel, aceştia ar putea sosi în număr şi mai mare din Orientul Mijlociu. Reamintim că inclusiv un membru al guvernului de la Beirut a avertizat că la fiecare sută de imigranţi sunt infiltraţi minim doi luptători ai Statului Islamic, deci terorişti.

Numele Angelei Merkel este mereu invocat de imigranţii care forţează frontierele ţărilor de tranzit unde au fost instalate garduri de sârmă, cum a fost şi cazul Ungariei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate