Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Deputații au adoptat inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției pentru redefinirea familiei. Au spus astfel NU familiilor GAY

in Articole/Politic/Stiri online

Inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie a fost adoptată marți de Camera Deputaților.
Constituția prevede în prezent că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți.
Coaliția pentru Familie a depus în Parlament inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie și cele 3 milioane de semnături de susținere pe care le-a strâns.
Potrivit propunerii de modificare, alineatul 1 al articolului 48 din Constituție urmează să aibă următoarea formă: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.
Propunerea de revizuire a fost aprobată cu 232 de voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 13 abțineri, urmând să fie transmisă Senatului pentru dezbatere și vot.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web