Descifrarea profeţiilor lui Nostradamus! Cutia cu manuscrise ale lui Nostradamus gasita sub o stanca in Paris! Profetii necunoscute pana acum.

in Curiozitati

Dr. Edmond Fourier, unul dintre cei mai importanţi cercetători ai operei lui Nostradamus, faimosul vizionar francez din secolul al XVI-lea, a făcut o descoperire senzaţională. Sub un bloc de piatră, în apropiere de Paris, el a găsit o cutie cu manuscrise care cuprindeau o serie de profeţii ale lui Nostradamus, necunoscute până acum.

nostradamus-prophecies-25284

Ele au fost făcute publice în lucrarea intitulată: „Descifrarea profeţiilor lui Nostradamus”. Potrivit lui Fourier, Nostradamus era convins că prezicerile lui nu vor fi înţelese de contemporanii lui, de aceea a lăsat o serie de…indicii pentru a fi găsite atunci când ar fi dorit el!

Un anumit loc

Profeţiile lui Nostradamus sunt exprimate în versuri, denumite catrene. Multe din cele prezise de el, ca de pildă apariţia lui Adolf Hitler şi cel de-Al Doilea Război Mondial, s-au dovedit a fi adevărate. Dar una dintre cele mai cunoscute profeţii, care arată că un meteorit va lovi Pământul în toamna lui 1999, părea că nu s-a îndeplinit. Catrenul 69 descrie obiectul drept „un mare munte rotund care se va rostogoli, făcând să se scufunde ţări mari”.

Când acest fenomen nu a avut loc, dr. Fourier şi colegii lui au rămas descumpăniţi. „Până la urmă mi-am dat seama că Nostradamus ne-a oferit spre descifrare unul din celebrele sale jocuri de cuvinte”, afirmă cercetătorul. Ne indică un anumit loc”. Prin „munte” el a subînţeles „o stâncă imensă şi dacă aceasta va fi rostogolită, ceea ce se va găsi acolo va avea o influenţă uriaşă asupra statelor lumii”.

Dr. Fourier şi-a dat imediat seama unde trebuie să caute şi s-a dus direct la o piatră neagră, mare, rotundă, situată în apropiere de Paris, pe proprietatea în care a trăit Nostradamus. Împreună cu echipa sa, a început să sape şi a găsit o cutiuţă metalică, pe capacul căreia era gravată litera „N”. „Când am deschis cutia şi am zărit un teanc de pergamente îngălbenite, cu scrisul inimitabil al lui Michel de Nostradamus, inima mea pur şi simplu s-a oprit pentru o clipă”, a povestit cercetătorul.

Oamenii vor trăi 200 de ani

Scrierile conţin sute de profeţii, necunoscute până acum, unele dătătoare de speranţe, altele îngrozitoare. Iată câteva dintre ele, considerate de Fourier drept cele mai semnificative: „Diferenţele între limbi vor dispărea.

Potrivit lui Nostradamus, ca urmare a unei invenţii pe care o denumeşte un nou aparat, lumea va fi aşa cum a fost înainte de Turnul Babel. Explicaţia cercetătorului este că Nostradamus s-a gândit la un fel de maşină de tradus universală, poate un calculator. Fourier a continuat, exaltat de ceea ce a descoperit: ”Profetul spune că această descoperire va duce curând la dispariţia naţiunilor.

Economia mondială se va prăbuşi odată cu dispariţia averilor lor, bogaţii vor muri de mai multe ori- spune profetul”. Soarele va furniza întreaga energie. Actualele surse de energie vor fi înlocuite de o putere ieftină, care se găseşte din belşug, provenind din ceea ce Nostradamus denumeşte „Regele Cerului”. Potrivit cercetătorului, este vorba de o descriere a unui satelit care captează energie solară şi o transmite spre Pământ. Oamenii vor trăi 200 de ani. Progresele medicinii vor prelungi durata de viaţă medie a omului la 200 de ani.

O persoană de 80 de ani va arăta că una de 50, spune profetul. Numărul homosexualilor va creşte de patru ori. Din motive inexplicabile, numărul „bărbaţilor care îi iubesc pe bărbaţi va fi de patru ori mai mare”, prezice Nostradamus. „Vechile metode chineze de vindecare vor înlocui medicina modernă. Pe baza bioenergiei transmise prin mâini, metoda va permite şi celor care nu au pregătire medicală să vindece boli, de la constipaţie la cancer”, a mai declarat Fourier, citând din porofeţiile necunoscute ale lui Nostradamus.

Religiile vor dispărea

„Oamenii vor refuza să plătească impozite regelui”, mai scrie prezicătorul în profeţiile necunoscute. Mai aflăm că nuditatea va deveni un lucru comun odată cu îmbunătăţirea condiţiilor de sănătate datorită unor gene mai bune, oamenii vor fi mulţumiţi de trupurile lor şi treptat publicul va accepta goliciunea! Radiaţiile vor usca Pământul.

„Regele va fura pădurile, cerul se va deschide, câmpurile vor arde din cauza căldurii”, scrie Nostradamus. Este un avertisment ce arată că distrugerea pădurilor tropicale va duce la subţierea stratului de ozon, expunând Pământul radiaţiilor ultraviolete nocive.

Următorul Papă va fi asasinat. Un papă carismatic va fi omorât în timp ce vizitează o ţară străină, declanşând tulburări planetare. Dr. Fourier afirmă că este vorba de succesorul lui Ioan Paul al II-lea, deoarece Nostradumus îl descrie „tânăr”. Religiile oficiale vor dispărea.

Asasinarea Papei va declanşa un război sfânt şi, drept rezultat, bisericile sub forma actuală nu vor mai exista, spune Nostradamus, adăugând însă că oamenii vor continua să se roage şi- şi vor menţine credinţa în Dumnezeu. Cei mai mulţi oameni vor părăsi Pământul şi vor trăi aiurea.

În următorii 300 de ani, omul va coloniza alte sisteme stelare. Pentru majoritatea oamenilor Pământul „va deveni un mit”, prezice Nostradamus. Sfârşitul lumii va avea loc în 2436. Nostradamus declară cu certitudine că istoria umanităţii se va sfârşi la 1 octombrie 2436. El nu indică mijloacele prin care omenirea va fi distrusă, dar sugerează că fiinţe pe care le denumeşte „duşmanii noştri vechi” vor începe un război.

Chiar dacă majoritatea specialiştilor au calificat aceste ”noi profeţii” ale lui Nostradamus drept ”complet aiuristice, mai mult decât cele de până acum”, Fourier afirmă că oricum ar fi, ”lumea nu ar mai fi fost atât de incitată de-a lungul timpului dacă nu ar fi existat el”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*