Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Descoperire macabră într-un cimitir din Capitală: Am făcut șoc. Nu mă grăbesc să părăsesc lumea

in Evenimente/Stiri online

O familie din București și-a achiziționat de mai multă vreme un loc de veci în cimitirul Sfântul Ilie din Pipera, București. Familia a investit 9.000 de lei pentru construirea unui cavou, în care spre surprinderea ei a fost îngropat un străin.

Jana Shuluț a mers să viziteze cimitirul Sfântul Ilie unde a construit un cavou pentru familia ei și în care a investit 9000 de lei. Însă femeia a descoperit că în cavou a fost înmormântat un străin. „Să vii și să te trezești cu mort în groapa ta, am făcut șoc. Nu mă grăbesc să părăsesc lumea, dar nu mi se pare corect să te duci și să vezi locul de veci vândut. Este ultimul drum, inacceptabil așa. Este atracție imobiliara de veci”, a declarat Jana pentru ProTv, care acuză administrația cimitirului că locurile de veci sunt vândute de mai multe ori.jana

În urma reclamațiilor făcute de bucureșteancă, Protopopiatul Ilfov Nord a decis că familia Shuluț va primi alte două locuri de veci, iar cheltuiala pentru construirea unui nou cavou va fi suportată de administrația cimitirului. De asemeni, preotul paroh a menționat că va reinventaria locurile, însă Jana susține că din cei 9.000 de lei investiți a primit doar 3.000 de lei.

Nemulțumită de situație, femeia cere socoteală zilnic de la administrația cimitirului Sfântul Ilie și de la preoții de aici. Niciunul dintre cei doi preoți nu au dorit să discute situația cu Jana Shuluț. ”A plecat ascuns în portbagaj și noi am stat ca proștii la poartă”, a constatat Jana când s-a hotărât să intre în Biserică pentru a cere explicații preoților.

sursă foto: ProTv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate