Descoperirea celui mai terifiant monstru de sub mare

in Curiozitati/Stiri online

pestele dragon negru
Peștele dragon negru se încadrează în rândurile celor mai hidoase și urâte creaturi marine de pe planetă, cu un corp lung, moale, ochii bombați, care poate radia la adâncime.

Peștele dragon negru este una dintre creaturile marine exotice, în mod normal trăiește la o adâncime de 2.000 de metri sub ocean, cu corp lung, moale și negru. Peștele dragon negru, de asemenea, se încadrează în rândurile celor mai hidoase și urât creaturi marine de pe planeta.
Denumirea științifică a peștelui dragon negru este Idiacanthus atlanticus, este o specie de pești care trăiesc în apele tropicale și temperate din emisfera sudică. Ei se mișcă, de obicei, la o adâncime de 2.000 m sub nivelul mării. Fiind un animal dimorfic, este foarte ușor să se facă distincția între masculi și femele.
Femelele de pește dragon negru au barbă pe bărbie, colti ascutiti, masculii nu au barbă, și mai puțini dinți. Lungimea acestei specii poate ajunge la 53 cm pentru femele, dar la numai 5 cm pentru masculi. Ei au ochii mici și doi dinți lungi folosiți pentru mărunțirea altor pești. Masculii au intestine, astfel aceștia nu mănâncă, au timp de viață suficient cât să se împerecheze.

Ca și diferite alte creaturi de mare adâncime, capabile să radieze, corpul de pește dragon negru are capacitatea de a strălucii la adâncime.
Larvele de pește dragon negru au, de asemenea, unele caracteristici neobisnuite, cum ar fi transparența corpului.
Când această specie este în stadiul juvenil, ochii bulbucați vor dispărea, intestinele va fi aspirate înapoi în corp, iar pielea va fi neagră.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.