bedroom_cupboards_6_click_39545300

Descoperirea facuta de o femeie in dulapul parintilor decedati! Cand a deschis dulapul a intepenit de teama!

in Articole de

Anne făcea curat în casa părinţilor săi decedaţi, când a ajuns să deschidă dulapul din dormitorul acestora şi a înţepenit de teamă. Femeia a văzut un proiectil neexplodat, mare şi foarte greu, aşa că a sunat imediat la Poliţie, pentru a le cere sfatul şi a şti cum să procedeze.

bedroom_cupboards_6_click_39545300
A fost trimisă o echipă de genişti, care a evacuat zona şi, într-un final, au descoperit că proiectilul nu conţinea explozibil scrie realitatea.net

Anne nu ştie, scrie presa locală, dacă proiectilul le aparţine bunicilor sau părinţilor săi, dar nu poate înţelege nici acum de ce aceştia ar fi ales să îl păstreze în dulapul din dormitor.

sur0brhfixaqc4agszvm_36734500

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.