Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Desen obscen pe pașaport în loc de viză. Gestul controversat al unui polițist de frontieră

in Evenimente/Extern/Stiri online

Un călător evreu a avut parte de o surpriză în călătoria sa către Argentina. La controlul de rutină al pașapoartelor, bărbatul a primit în loc de viză un desen osbcen cu organele genitale bărbătești. Alături, polițistul a scris și un mesaj: ”Viva Palestina”.

Incidentul s-a petrecut la ieșirea din Chile. Tânărul, de 25 de ani din Rosh HaAyin, Israel susține că încă din primul moment în care a prezentat pașaportul, polițistul a avut o atitudine ostilă, i-a aruncat documentul în față și l-a reținut o oră și jumătate fără nicio explicație.

Mai mult decât atât, în loc de viză bărbatul s-a trezit cu un desen obscen care înfățișa organele genitale bărbătești și alături mesajul: ”Viva Palestina”.pasaport-evru

”Nu pot înțelege de ce a făcut asta, doar pentru că sunt evreu”, a declarat tânărul pentru The Independent. Bărbatul a mărturisit cele întâmplate de curând, la o săptămână după incident. De asemenea, la întoarcerea în Israel tânărul s-a văzut obligat să cheltuie 200 de euro pentru un nou pașaport.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate