Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Despre coca cola

in Sanatate

H7R37Fc8_400x400

Dacă puneţi o bucată de carne într-un bol cu Coca-Cola va dispărea după două zile.

…Ca să curăţaţi o toaletă turnaţi în scoica WC-ului o Coca-Cola şi lăsaţi „cunoscutul gust” să stea pentru o oră după care trageţi apa. Va fi curăţat în mod impecabil şi va străluci de curăţenie. Acidul citric al Coca-Colei face să dispară toate petele colorante de pe suprafeţele sticloase şi de pe porţelanuri.

…Ca să scoateţi rugina de pe apărătoarele cromate ale autovehiculelor frecaţi cu o bucată de folie de aluminiu mototolită şi înmuiată în Coca-Cola.

…Ca să curăţaţi contactele (polii) unei baterii auto de coroziuni vărsaţi peste acestea o Coca-Cola.

…Ca să slăbiţi un şurub ruginit (cu piuliţă) puneţi deasupra lui o cârpă înmuiată cu Coca-Cola pentru câteva minute. Petele de rugină, în general, se înlătură dintr-o singură mişcare dacă puneţi peste acestea o cârpă înmuiată cu Coca-Cola.

…Ca să gătiţi o friptură suculentă de porc vărsaţi o Coca-Cola în tavă, înveliţi carnea într-o folie de aluminiu şi asezaţi-o în tavă şi apoi puneţi-o la cuptor ca să se frigă 30min înainte de a fi gata scoateţi folia de aluminiu şi lăsaţi zeama să se amestece cu Coca-Cola. Sosul care se va crea va fi foarte gustos.

…Ca să scoateţi petele de grăsime de pe haine adăugaţi o Coca-Cola în maşina de spălat împreună cu detergentul şi demaraţi programul normal de spălare. Coca-Cola ajută la eliminarea petelor. Sau la spălatul cu mâna, vărsaţi Coca-Cola peste pată împreună cu detergentul şi apoi frecaţi în mod ciclic.

…Coca-Cola ajută la eliminarea petelor şi neclarităţilor de pe parbriz.

…Coca-Cola are acid fosforic cu pH 2,8 (3,4 după alţii !) Poate să dizolve un cui în timp de 4 zile.

…Firmele care dispun de Coca-Cola o folosesc ca să cureţe motoarele camioanelor lor de mai bine de 20 ani !

…Valoarea medie a răcoritoarelor gazoase este de 3,4. Această cantitate de acid este suficient de puternică să dizolve dinţi şi oase ! Corpul nostru încetează să mai „construiască” oasele aproximativ la vârsta de 30 ani. După această vârstă oasele încep să se dizolve în fiecare an prin intermediul urinei noastre, depinzând însă întotdeauna de aciditatea mâncării pe care o ingerăm. Calciul diluat ajunge în artere, în vasele sanguine, în piele, în ţesuturi şi în diverse organe (în rinichi rezultatul este formarea pietrelor renale).

…Răcoritoarele nu au deloc elemente naturale (în comparaţie cu vitaminele şi apa naturală). Conţin mult zahăr, au o mare aciditate şi coloranţi. Mulţi oameni preferă să bea băuturi gazoase după fiecare masă. Vă imaginaţi care este consecinţa ?

…Corpul nostru are o valoare indicativă de 37 grade Celsius pentru funcţionarea digestiei enzimelor. Temperatura răcoritoarelor gazoase este cu mult mai scăzută de 37, de multe ori apropiată de zero grade. Această diferenţă de temperatură are ca rezultat influenţarea procesului de prelucrare a enzimelor şi generarea stresului în sistemul nostru digestiv şi determinându-l ca acesta să digere mai puţină mâncare. În realitate mâncarea fermentează. Mâncarea fermentată generează mirosuri urâte, gaze, putreziciune şi toxine, care sunt absorbite de către intestine şi astfel intră în sânge de unde se distribuie în întregul organism. Această răspândire a toxinelor ajută la generarea diferitelor boli.

…Acum câteva luni a luat loc un concurs la Universitatea din Delhi : „Cine va bea mai multă Coca-Cola ?” Câştigătorul a băut 8 sticle şi  a murit pe loc din cauza supra-dozei de „bioxid colorant” (cernelat) în sânge şi a lipsei oxigenării. De atunci, decanul a interzis categoric răcoritoarele gazoase la bufetul universităţii.

…Cineva a pus un dinte spart într-o sticlă cu Pepsi-Cola în care în timp de 10zile s-a dizolvat ! Dinţii şi oasele sunt singurele părţi umane care rămân intacte destul de mult timp după moartea noastră.

…Vă imaginaţi ce poate face această răcoritoare sensibilelor noastre intestine şi interiorul stomacului nostru în ce hal poate ajunge ?

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate