Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Detalii de-a dreptul șocante! Vor muri 6000 de oameni până la sfârșitul anului în România!

in Evenimente

In ultimele zile, autoritățile au confirmat faptul ca în România au murit oameni din cauza virusului de gripa porcina. Afla detalii de-a dreptul șocante despre situația și pericolul cu care se confruntă România!
După tragedia din clubul Colectiv, petrecută în luna octombrie a anului trecut, România este pe punctul de a se confrunta cu cea mai grea problema din ultimii 100 de ani. Virusul de gripă porcină a ajuns la începutul acestui an în România și se manifestă extrem de violent. Pana în prezent, 30 de persoana au murit din cauza virusului AH1N1, iar 20 dintre ei sunt din București. Până acum, boala s-a manifestat în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 45 și 75 de ani, în special la bărbați.

Gripa porcina a facut deja zeci de victime

61777905

Inițial, autoritățile au încercat să ascundă adevărul despre situația cu care se confruntă, temându-se, probabil, că o relatare exactă a situației ar putea crea panică între cetațeni. Însă, în cele din urmă, reprezentanții Ministerul Sănătății au fost nevoiți să spună adevărul.

Un spital a intrat deja in carantina

CANCAN.ro a aflat, în exclusivitate, că primul spital din România care a intrat în carantină din cauza gripei porcine este Institutul de Pneumofizioligie “Marius Nasta”.

Autoritatile nu stiu cum să managerieze situatia

Patru persoane au murit aici. Câteva secții este în carantină, nu intră nimeni acolo. Numai personalul medical, în condiții de igiena maximă. În fiecare zi vin noi cazuri de gripă porcină, iar situația este mai mult decât subră. În urma unor estimări făcute de specialiști, autoritățile au fost înștiințate că până la sfârsitul anului vor exista aproximativ 6000 de decese. Se caută soluții, însă, până acum, nimic care să oprească acest virus”, a declarat o sursă medicală

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate