Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Detalii emoţionante de la botezul prinţesei Charlotte

in Evenimente

Eveniment îndelung mediatizat şi cu momente de emoţie duminică în Anglia: micuţa prinţesă Charlotte a fost botezată la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham. În vârstă de nouă săptămâni, prinţesa este al doilea copil al cuplului regal, prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine.

Prinţesa Charlotte a primit botezul într-o ceremonie religioasă privată de către de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, cu apă din râul Iordan. La emoţionantul eveniment din istoria familiei regale britanice, publicul au putut să-i vadă pentru prima dată împreună pe cei patru membri ai familiei împreună.

Cei patru au ajuns împreună la biserică în jurul orei locale 16.30, prinţul William de mână cu micul prinţ George, iar ducesa împingând elegantul cărucior al fiicei sale.

Prinţesa Charlotte a fost îmbrăcată într-o rochiţă de botez de satin şi dantelă crem, ducesa Catherine a purtat o ţinută elegantă de culoare ivoriu în timp ce prinţul George, în vârstă de doi ani a purtat o cămăşuţă cu mâneci scurte şi o pereche de pantaloni scurţi roşii.

La ceremonia religioasă au fost invitate doar 21 de persoane, inclusiv regina Elizabeth a II-a Marii Britanii şi soţul ei, ducele de Edinburgh, părinţii ducesei Catherine, Carole şi Michael Middleton, sora şi fratele acesteia, Pippa şi James Middleton, dar şi prinţul Charles de Wales, tatăl prinţului William, şi soţia acestuia, ducesa de Cornwall.

Marele absent de la ceremonie a fost chiar prinţul Harry, fratele mai mic al prinţului William, care se află în prezent în Africa.

Botezul fiicei prinţului William al Marii Britanii şi a soţiei lui, ducesa de Cambridge, prinţesa Charlotte, a fost marcat de amintirea prinţesei Diana. Lady Di a fost omagiată la eveniment atât prin Biserica aleasă, muzica de fundal, costumaţia prinţului George, unul dintre naşii de botez, dar şi prin al treilea nume al prinţesei, Charlotte Elizabeth Diana.

Prințesa Diana a murit în Paris în anul 1997, la vârsta de 36 de ani, în urma unui accident de mașină.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate