672349330922

Dezgustat de ce poate fi in stare „OMUL”. „Pentru mine paharul e plin. Acesti oameni nu trebuiesc iertati!”

in Galerie de

E oficial! Sunt dezgustat de neamul omenesc. Există cu siguranță multe alte lucruri de care nu suntem conștienți. Dar pentru mine paharul este plin.

Caitlyn  este o femela mica de Bull Terrier de 15 luni . Chiar dacă ea era rătăcita în cartier, probabil fără proprietar, nu merita asa ceva.  Jucăușa și prietenoasa, nu era agresiva, spun vecinii din zona.

Oameni daca le putem spune asa au legat-o strans cu banda ilozatoare si au lasat-o asa. Inuman , deszgustator….

„Catelusa a fost gasita de vecinii care au chemat protectia animalelor. Acum sufera foarte mult, starea ei este critică și prognosticul său este rezervat”, a declarat, medicul veterinar sef de la centru.

O mare parte a limbii poate fi bine amputata din cauza  țesuturile in putrefacție (care au aparut din lipsa de irigare de sânge). Foarte desfigurata și foarte mult tesut mort ii poate cauza complicații fatale.

Autoritățile in continuare investighaeza și chiar oferă o recompensă  pentru oricine oferă informații despre acel monstru  care a  făcut acest lucru.

Cum poti sa faci asta acestui catel adorabil?

Fără a fi mutilat îmi imaginez că ar fi chiar mai frumos …


Dificil să se vorbească pe această temă, fără dorința de a insulta copios. Se rupe într-adevăr inima mea dupa ce am vazut …

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Galerie

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web