-

Dezvăluiri incendiare făcute de fostul primar din Berevoești privind sclavia modernă și delegațiile picante cu colegii de partid în bordelurile din Europa: ”Toți zice că sunt nebun, dă-i dracu!”

in Stiri online de

Fostul primar de la Berevoești, Gigi Fănel Proca zis și ”Toacă bani”, a acordat un interviu în presa locală prin care face dezvăluiri incendiare cu privire la sclavia modernă practicată în comună și pățaniile cu prostituate și vibratoare trăite împreună cu colegii de partid în timpul delegațiilor oficiale. Mai mult decât atât, fostul edil vorbește și despre mafia permiselor auto și despre moartea unui sclav ”la locul de muncă”.

Gigi Fănel Proca dă din casă fără frică. După un accident cerebral în anul 2008, edilul a făcut demersuri pentru a-și păstra scaunul de primar și a dovedit cu ajutorul unui test psihologic de 3 întrebări că este apt de muncă. ”Mi-a pus întrebări. Din întrebările pe care mi le-a pus, am știut două. Două întrebări din trei. Mi-a zis că e bine, că dacă știam doar o întrebare nu mai aveam ținere de minte. Apoi am plecat și am luat de la Manu (dr. Dan Manu) toate hârtiile.”, mărturisește Proca, precizând că nu își mai aduce aminte numele persoanei cu care a susținut testul.proca

În ceea ce privește relația cu colegii de partid, fostul primar își amintește cu plăcere de aventurile din delegațiile oficiale din Anglia, deși acum Proca se simte oarecum îndepărtat de partid. ”Nu m-a sunat nimeni, toți zice că sunt nebun, dă-i dracu! Păi ce făceam cu ei când plecam în Anglia! Ce am făcut cu ei când eram primar, acum când nu am mai fost s-au dezis toți de mine.”

Despre pățaniile oficiale, fostul primar povestește că au fost destul de picante. ”Am fost atunci la f…..t! Mă duc eu într-un loc, iar Bebe Ivan (primar sat Băbana, Argeș) a fost într-un bar. I-am spus că știu eu un loc. Am ajuns într-un bordel. Intru înăuntru, sugeau unele acolo. „Fir-ați ale dracului!”, am zis. Mergem înainte. Am pus banii sus acolo, la cameră. I-am pus acolo.”, își amintește bărbatul, precizând că nu a plătit mai mult de 30 de euro pentru un serviciu.

Într-o altă delegație din Finlandia și Rusia, ”Toacă bani” a achiziționat o jucărie sexuală, care spune el: a fost motiv de percheziție la vamă. ”Când am ajuns acolo, ce să cumpăr, că nu mai aveam bani? „Hai că iau o p…ă d’asta mare”, am zis. Și le spun ăstora (colegilor din delegația oficială, n.red) că i-am luat lui soacră-mea o p…ă, uite atât de mare…! Când au controlat în valiza mea vameșii, au găsit p…a acolo.”, mărturisește bărbatul.

Pe marginea scandalului sclavilor de la Berevoești, Gigi Fănel Proca amintește de moartea unui sclav pe nume Nuțu. Tânărul a murit ”la locul de muncă” și a fost găsit abandonat lângă un gard. Bărbatul spune că responsabilitatea înmormântării a fost plasată de la autoritate la alta, iar în cele din urmă a fost îngropat de stăpânul Grancea, după ce acesta a fost amenințat cu pușcăria de polițiștii din sat.

Fostul primar de la Berevoeşti, Gigi Fănel Proca, împreună cu vărul său, Traian Proca, inculpat în dosarul permiselor, au fost condamaţi definitiv, în primăvara acestui an, de Curtea de Apel Piteşti pentru infracţiuni de corupţie. Pe marginea acestui subiect, fostul edil spune că nu se teme de pușcărie și oferă detalii despre manevrele ilegale folosite pentru obținerea permiselor de conducere.

”Mă duc la pușcărie! Câtă lume nu a făcut pușcărie degeaba, domnule?! Luați pe toți cei care au luat permisele care au fost date în 2006. Dar poate vrea cineva să întrebe: „bă, țigane, te scăpăm de opt ani de pușcărie, să faci doar patru, dar ia zi cui i-ai dat banii ca să iei permis? Pe timpul meu țiganii au cumpărat carnetul, dar nu s-a folosit de el. Îl cumpărau cu 60 de milioane de lei vechi de la unul de aici, de la liberali. A fost unul care a stat 10 ani la țigani șofer, „Neamțu” i se zicea. Se spăla, mânca acolo. I-au luat țiganii permis și i-au dat mașină. Când a condus „Neamțu” ăsta odată la București, l-a luat somnul la volan și a făcut mașina zob, și-a rupt picioarele. Țiganul l-a mai ținut 2 luni și apoi l-a dus acasă.”, dezvăluie pentru jurnaluldearges.ro, Gigi Fănel Proca.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Stiri online

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web