Dezvăluiri TULBURĂTOARE despre Arsenie Boca. A îngenuncheat şi S-A CUTREMURAT MORMÂNTUL

in Religie

Mărturie IMPRESIONANTĂ. Ce MINUNE a făcut părintele Arsenie Boca la mormântul unui credincios VIDEO

11202595_882932595094690_3467116065156925320_n

Părintele Ghelasie, stareţul mănăstirii Sfântul Dimitrie de la Sighişoara, a făcut o dezvăluire impresionantă în emisiunea România de poveste, de la România TV. Călugărul a povestit un moment cutremurător, în care dintr-un mormânt la care s-a rugat părintele Arsenie Boca a ieşit un porumbel alb.

Citeste si: Apocalipsa proorocului Daniel

„Părintele nu numai că vedea păcatele oamenilor, ci vedea prin om cu vederea clară. Vedea şi în Rai, şi în Iad. Gândiţi-vă că s-a dus undeva şi a zis: de cât timp o murit cutare persoană? Păi de 20 de ani. Păi şi de atunci n-aţi fost în stare să-l scoateţi din Iad? Daţi-mi patrafirul! Şi i-o dat patrafirul, s-o pus jos în genunchi, s-a rugat, s-o zguduit mormântul, a ieşit un porumbel deasupra mormântului, o mulţumit părintelui şi celor aflaţi acolo şi s-a înălţat sus”, a povestit părintele Ghelasie.

Citeste si: Instituţia Bisericii în Evul Mediu

Părintele Ghelasie are o amintire dragă sufletului său, legată de părintele Arsenie Boca, cel căruia i-a fost ucenic. „Vreau să vă fac o mărturisire care n-am spus-o până acuma nimănui. Eu am avut o icoană pictată de părintele Arsenie Boca. Am găsit-o în pod, undeva la chiliile unde stăteam acolo la mănăstire. Era o icoană cu mântuitorul, neterminată. N-am ştiut cine a făcut-o, am văzut că e mântuitorul, am luat-o, am sărutat-o, m-am bucurat că e mântuitorul  şi am pus-o în chilia mea, unde mă rugam zi şi noape. Nu o mai am şi îmi pare rău că maica Zamfira, care l-a îngrijit pe părintele, a insistat foarte mult să dau această icoană şi parcă am rupt ceva din mine, că m-am rugat ani de zile la sfânta icoană şi am primit foarte mult har de acolo”, a povestit, emoţionat, părintele Ghelasie.

VIDEO AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.