Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Discuţii sindicate – Ministerul Muncii pe marginea legii salarizării unitare

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia-Olguța Vasilescu și ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, au continuat, astăzi, la sediul MMJS, consultările cu sindicatele din sănătate și asistență socială privind legea salarizării unitare cu sindicatele.

   „S-au purtat discuții concrete cu reprezentanții sindicatelor din sănătate și asistență socială în legătură cu anexele în care sunt prevăzute salariile brute ale tuturor angajaților din sistemul sanitar, reprezentanții sindicatelor exprimându-și acordul de principiu cu privire la acestea. Părțile au convenit ca eventuale alte propuneri să poată fi transmise și în perioada următoare Ministerului Muncii și Justiției Sociale”, transmite un comunicat al ministerului.

   Ministrul Muncii și Justiției Sociale, alături de ministrul Consultării Publice și Dialogului Social vor continua seria de consultări cu reprezentanții sindicatelor pe marginea proiectului de lege privind salarizarea unitară, ei întâlnindu-se, mâine, 9 martie, cu reprezentanții sindicatelor din educație. (foto: MMJS)

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web