buzau idila

Disperarea unei familii din Buzău. Un profesor de 53 de ani a sucit mințile fiicei lor. Fata este minoră

in Articole/Educational/Stiri online de

Faptul că dragostea nu cunoaște limite este cunoscut de toți, dar când copilul tău, nu mai știe de tine, este dureros! O familie din localitatea buzoiană Padina, având fata elevă la Colegiul Național Mihai Eminescu din Buzău, acuză un profesor de 53 de ani că i-a sucit mințile adolescenței de 17 ani.

În disperarea lor, părinții au alertat și autoritățile, Inspectoratul Școlar și conducerea liceului, dar se pare că totul este în zadar(fata mai are 3 luni si devine majoră). 

Mama fetei a vorbit chiar și cu profesorul pentru a-i interzice să o mai vadă, dar a fost ignorată, pe  principiul vorbele ajung la tine și se lovesc de un zid. 

Tânăra s-a mutat la domiciliul profesorului care a știut să o manipuleze încât aceasta a acceptat să aibă o relație cu un bărbat mai mare decât propriul tată. 

Se pare că problema  este mai veche, de cel puțin 2 ani, de când fata a început meditațiile cu profesorul. Cei care au știut, au închis ochii. De ce să -și complice existența? 

Mama, în disperarea ei, a încercat să o rupă pe fată de această relație, internând-o și într-un centru de asistență socială de unde liceeana a ieșit după 3 luni, însă nu pentru a se întoarce acasă la părinți  ci ca să conviețuiască alături de dascăl în apartamentul unde acesta locuiește împreună cu mama lui. 

Familia  se zbate să-si recupereze fiica si aceasta să ducă o viață normală de adolescentă , deoarece experiența de viață le spune că în momentul când dragostea se va sfârși, fiica lor o să sufere. 

Domnule dascăl, parcă erați dator să învățați copiii, nu să-i smulgeți din sânul familiei! Va gândiți că timpul o să treacă în defavoarea dumneavoastră? Sau trăiți doar în prezent? 

buzau idila

loading...

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web