Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Distracția macabră a unui profesor cu elevii: ”Dacă mâine ar fi ultima voastră zi de viață pe cine ați executa?”. VIDEO

in Evenimente/Stiri online

Copiii spun lucruri trăznite! Sau cam așa și-a dorit o profesoară de gimnaziu să pară un moment comic organizat în seara balului de absolvire al elevilor de clasa a VIII-a de la școala „Ecaterina Teodoroiu“ din Târgu-Jiu.

”Dacă mâine ar fi ultima voastră zi de viață pe cine ați executa?” a întrebat profesoara după ce și-a așezat elevii în șir indian și a trecut pe la fiecare așteptând un răspuns haios, pe care a promis să îl și premieze.

Cei ”executați” de elevi au fost Traian Băsescu, unii dintre profesorii școlii și chiar primarul orașului Târgu Jiu. Răspunsurile nu au fost pe gustul profesoarei, care a folosit apelativul ”bă”. „Ce ai cu el bă, că e băiat bun“, a spus profesoara Livia Zamfir în momentul în care un adolescent a spus că l-ar executa pe Ponta.

Concursul macabru de glume a ajuns și la urechile Inspectoratului Școlar. „Niciun cadru didactic sau director nu trebuie să aibă un comportamant care să atragă comentarii sau să producă în rândul profesorilor sau al profesorilor prejudicii de imagine cadrelor didactice(…) Considerăm că este o întrebare deplasată şi o glumă nepotrivită. Instituţia noastră nu poate aplica sancţiuni. Singura modalitate de a interveni este medierea şi consilierea, iar sancţiunile sunt aplicate de către comisia de cercetare disciplinară de la nivelul şcolii“.

Pe de altă parte, Livia Zamfir, care este și directoarea școlii generale, se apără și spune că elevii s-au distrat de minune la banchet și consideră că incidentul a fost exagerat intenționat de oameni din exterior pentru a ”denigra școala”.

sursa video: YouTube/Alin Ion

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate