Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

DNA SE PREGĂTEȘTE DE ARESTĂRI ÎN DOSARUL DIASPORA

in Evenimente

D.N.A. se pregătește să facă rețineri în dosarul Diaspora. Surse bine documentate spun că există deja la dosar declaraţiile, documentele şi stenogramele unor înregistrări care ar arăta că doi oameni din conducerea PSD au blocat deliberat accesul la vot al românilor din diaspora. Începerea unei urmăriri penale la vârful PSD va fi o lovitură grea încasată de cea mai mare formațiune politică din România.

Dacă dosarul Diaspora se va lăsa cu arestări și condamnări, PSD-ul va avea nevoie de cel puțin 2 cicluri electorale pentru a-și spăla imaginea. În cazul în care cei de la PSD vor ieși nevinovați, își vor asigura guvernarea pentru următorii 10 ani deoarece ancheta DNA îi va victimiza și vor câstiga cel puțin 10 procente din simpatia electorală devenind un partid independent de alte alianțe cu terțe formațiuni politice.

Toți așteptăm cu maxim de interes să vedem dacă PSD-ul a blocat votul din disporă sau contracandidații au creat intenționat o emoție pe care să o rostogolească și să o propage în scopul de a lovi electoral în Victor Ponta.

Indiferent cine va fi găsit vinovat, trebuie să fie aspru pedepsit pentru că nimeni nu are voie să își bată joc de românii din dispora. Ei sunt oamenii care țin în viață această țară, prin banii pe care îi aduc sau îi trimit acasă.

sursa: www.ziarpiatraneamt.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate