Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

“Doamne, era cât pe ce ca Andra să…nască”.Cântăreaţa însărcinată în şapte luni, a avut contractii la “Românii au Talent”

in ShowBiz

ROMANII AU TALENT. Un concurent care a executat un număr impresionant de echilibristică i-a provocat reacţii neplăcute Andrei, care a mărturisit că a avut contracţii. Cântăreaţa este însărcinată în şapte luni.

Un concurent care a executat un număr impresionant de echilibristică i-a provocat reacţii neplăcute Andrei, care a mărturisit că a avut contracţii. Cântăreaţa este însărcinată în şapte luni.

media_143111434112003500

Nicolai Chistol a reuşit să o facă pe jurată să stea cu sufletul la gură în timp ce a încercat să facă echilibristică la înălţime.

Bebe Cotimanis a încercat să nu-i mai prelungească colegei sale suspansul şi a apăsat butonul pentru a opri numărul.

media_143111434446900200

“Doamne, era cât pe ce ca Andra să…nască”, a spus Pavel Bartoş.

„Am vrut s-o scutesc pe Andra de emotii suplimentare”, a explicat Bebe, la finalul numarului.

„Imi pare rau”, a spus bietul concurent.

Solista a recunoscut că nu i-a fost confortabil să urmărească momentul.

media_143111434787699400

„S-au produs niste contractii. Mi-ar fi placut sa iti iasa. Eu iti tin pumnii”, a spus si Andra, foarte emotionata.

Numarul lui Nicolai a fost foarte periculos si Andra la un moment dat nu s-a mai putut uita. Si-a pus mana la gura si si-a intors privirea in alta parte. Vazand asta, Bebe Cotimanis a apasat pe X.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate