Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Documentarul INTERZIS in Rusia! Adevăruri nespuse despre dominația liderului de la Kremlin

in Extern

Documentarul de mai jos se spune ca ar fi interzis in Rusia, deoarece prezintă adevăruri nespuse despre dominația liderului de la Kremlin. Vladimir Putinse afla la conducerea Rusiei de 16 ani, din data de 31 decembrie 1999, după ce președintele Boris Elțîn își dăduse demisia, iar apoi a câștigat alegerile prezidențiale din anul 2000. În 2004, el a fost reales pentru un al doilea mandat, care a durat până în 7 mai 2008.

putin-econ-cover_47276600

Din cauza limitei prevăzute de Constituție, Putin nu a mai putut candida pentru un al treilea mandat prezidențial consecutiv în 2008, dar după victoria succesorului sprijinit de el, Dmitri Medvedev în alegerile prezidențiale, Putin a fost numit de acesta prim-ministru al Rusiei. Putin a ocupat această funcție în intervalul 8 mai 2008 – 4 martie 2012. În 2012 a devenit pentru alți 6 ani președinte al Federației Ruse (în urma modificării Constituției).

Atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 de la New York i-au dat prilejul să-și justifice propria politică anti-teroristă, făcându-l aliat al puterilor occidentale în coaliția împotriva terorismului internațional.

Vladimir Putin este apreciat pentru stabilitate și reducerea drastică a corupției, dar și acuzat de o parte a opoziției de a fi inițiatorul metodelor de intimidare și aducere la tăcere a adversarilor politici.

În perioada celor două mandate succesive de președinte (2000-2008), Vladimir Putin a redat Rusiei demnitatea și forța politică pe plan internațional. De asemenea, Rusia a cunoscut o creștere economică fără precedent de la căderea Uniunii Sovietice, jucând un rol important pe piața globală de capital.

Acesti ultimi ani se considera a fi “perioada de stabilitate”. Canalele de stiri centrale raporteaza despre succesele obtinute. In ce stare a ajuns tara, daca unica cerinta a populatiei catre putere este corectitudinea?

300 miliarde de dolari este anvergura anuala a coruptiei, oficialii traiesc precum seicii arabi. Membrii cooperativei lui Putin : “Ozera”, impart intre ei petrolul, gazul, resursele energetice. Exista o zicala vestita: “Zgarcenia la ruinat pe fraier” In ultimii 10 ani, populatia Rusiei a scazut cu 5 milioane de oameni, tara este la marginea gropii demografice!

Rusia este o tara ultra-corupta! Sunt o droaie de clasamente de la Transparency International sau Freedom House care plaseaza Rusia la coada clasamentelor in ceea ce priveste democratia, statul de drept, legea, justitia. Legea este ceea ce vrea Stapanul de la Kremlin. Ori intr-o astfel de tara, totul merge spre faliment (asa cum a fost si in URSS).
Iata de exemplu acest clasament, unde Rusia se afla pe locul 80 din 99:
http://data.worldjusticeproject.org/#table

Sunt o gramada de imbogatiti si totusi Occidentul creeaza diversiunea careia se spune ca Russia este precum fosta URSS, adica comunista. Toti occidentalii dau cu pietre in Russia. Ce ar putea face Putin in aceasta situatie? Toti se feresc de Russia parca ar avea RAIE. In loc sa caute colaborare cu ea, ei o barfesc zi de zi. De ce ?? Pentru a face din ea un dusman, care este necesar acestui occident.

https://www.youtube.com/watch?v=JTDibdKQBqs

Sursa:wikipedia.com; http://documentare.rightbe.com/conspiratiideconspiratii/adevaratul-vladimir-putin-documentar-interzis

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate