Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Doi pakistanezi au vrut să intre ilegal în România!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Doi pakistanezi, care au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Lunga, jud. Timiş.

   Poliţiştii de frontieră au observat, pe 28.februarie, în jurul orei 00:30, doua persoane, ambele de sex masculin care veneau, pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

   „Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

   În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre doi cetăţeni pakistanezi, în vârstă de 30 şi 34 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, informează Poliţia de Frontieră.

   Cei doi pakistanezi sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, ei fiind fiind preluaţi de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara. (foto: Poliţia de Frontieră)

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web